kidsroom.se webbshop med mina färgglada barnillustrationer, doppresenter, namntavlor och barnposters är äntligen öppen igen. Första gången jag startade igång butiken var 2009. Efter några år tog frilansadet inom grafisk design, produktion och webbdesign över och jag var tvungen att lägga butiken vilande. Nu ska den bli bättre än någonsin, med många roliga nyheter. Jag har smyglanserat med några få motiv. Varmt välkommen tillbaka!

Barnillustrationer, barnposters, doptavlor, kidsroom.se

kidsroom.se använder cookies för att göra upplevelsen på sidan så bra som möjligt. Läs mer

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close