Idag testar jag nya motivet ”Bubbelgum”. En namntavla för barn (passar såklart även som doptavla). Det är ju inte bara att skissa och sedan illustrera. Motivet måste fungera med de färger man har valt när det sedan ska tryckas. När jag var klar så printade jag ut på satinpapper och skar ut, för att sedan testa med en gräddvit ram. Se så fint det blev! En färgklick i rummet som passar vilken liten kille eller tjej som helst. Eller varför inte till mamma? Just nu älskar jag att jobba med struktur i illustrationerna. Här har jag valt ett lite ”skrynklat” papper som bakgrund. Det här mönstret kommer du att se i andra motiv framöver…

Här ser du motivets alla färger och format: Bubbelgum.

Namntavla för barn, doptavla Namntavla för barn, doptavla

Grafisk form & illustration: Karin Söderqvist 2015.
Läs mer om artgraphic här.

kidsroom.se använder cookies för att göra upplevelsen på sidan så bra som möjligt. Läs mer

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close