Äntligen så var dagen här. Det är sommarlov! Liksom alla andra år med lite nostalgi och tårar i ögonen. Även om skolan slutar, så är det början på något nytt. Man lämnar en klass, för att gå vidare med nya kamrater och erfarenheter. Visst kommer man ihåg känslan! Min ”lilla” kille slutade 5:an och min stora kille 9:an! Det är stort. I höst börjar en ny tid med gymnasium och en massa annat kul som tonårsförälder. Men först, sol, sommar, glass, bad och resor. Och jag inspireras av allt runt omkring och att teckna sommarmotiv, blommor och båtar till kidsroom.

Ute i min trädgård växer de här fina blommorna…

blommor

kidsroom.se använder cookies för att göra upplevelsen på sidan så bra som möjligt. Läs mer

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close