Legoklossfestival i örebro, LEGO örebro, Conventum Arena i Örebro, LEGO mässa, Tävla med LEGO-bilar

Helgens lektips – Legofestivalen Örebro

Legofestivalen – magiska dagar fyllda av flera miljoner LEGO® klossar. Tre dagar fullspäckade med roligheter, kreativitet och spänning! Det får man just nu om man besöker Sveriges största LEGO® event på Conventum Arena i Örebro 10-12 juli 2015! Några vänner har precis postat bilder på facebook mitt i klosshavet. Hade mina barn varit mindre och fortfarande intresserade av LEGO, hade definitivt detta varit värt att besöka.

Där kan du bland annat tävla med LEGO-bilar:

Tävla i att bygga snabbt (modell)
Träffa Dogge Doggelito
Tävla med LEGO-bilar
Träffa Stefan Holm
Tävla i att bygga snabbt (minifigurer)
Gå på LEGO Auktion
Tävla i att bygga torn snabbt
Träffa Jonas Norlén – LEGO Designer

Läs mer här!

kidsroom.se använder cookies för att göra upplevelsen på sidan så bra som möjligt. Läs mer

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close