Ute öser regnet ner och helt plötsligt kändes viktkolls app inte alls intressant och tårtan från gårdagens födelsedagskalas blev desto mer lockande… Som lite ”tröst” för att det känns som höst. Inte alls rätt tänkt, men tårtan kan ju inte bli förstörd heller : ) Men fram åkte även ritblocket och resultatet blev ”Old car” som jag ville behålla i den tecknade blyertsvarianten. Den blev så fin, på tjockt matt papper, både med texter, som tex. dopuppgifter, men även helt utan text. Det blev en perfekt doppresent eller namntavla för barn. Jag är nöjd! Se motivet här!

Doptavla old car

IMG_8883

kidsroom.se använder cookies för att göra upplevelsen på sidan så bra som möjligt. Läs mer

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close