Speciella önskningar för dop, namngivning och födelsedag behöver en speciell önskelista!

Nu kan du lägga till dina favoritmotiv till din önskelista på kidsroom.se och enkelt dela med dina vänner. För att kunna dela din önskelista med andra på facebook, twitter, pinterest osv. så behöver du vara inloggad på Mina sidor. Du registrerar enkelt ett konto om du inte redan har gjort det. Dina vänner som du delar din önskelista med behöver inte ha ett konto för att kunna läsa din önskelista.

Kidsroom.se önskelista

kidsroom.se använder cookies för att göra upplevelsen på sidan så bra som möjligt. Läs mer

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close