Jag har ätit enbart LCHF-mat i två veckor. Stolt och glad över mig själv. Man får äta en massa god mat, men skippar socker, mjöl, potatis, bröd osv. Har stenkoll på kolhydraterna. Jag känner mig lättare, piggare och har dessutom gått ner två kg i vikt. Och målet är såklart att gå ner mer! Det går även att träna några dagar i veckan på denna kost, som många inte tror. Jag orkar faktiskt ännu mer spinning! Men det som intresserar mig mycket är kosten för barn. Man äter ju alldeles för mycket mjöl och socker idag. Och jag är övertygad om att det finns ett samband mellan ökade koncentrationssvårgheter och diagnoser bland barn (och vuxna) och dagens kost – DET är intressant. Inget jag kommer att skriva om idag, däremot tänkte jag bjuda på det här supergoda pannkaksreceptet som även mina killar gillade! Äntligen slapp man laga tre olika middagar! (En av dem är nämligen vegetarian också..).

 

En LCHF pannkaka

(som blir ganska tjock)  – så gör alltså smeten x 6 om ni vill ha 6 pannkakor : )

1 ägg
1 dl vispgrädde
1 msk Fiberhusk

Blanda ihop och stek i mycket smör – ej margarin!

”Sylt”
Tina frysta blåbär och värm ytterligare med lite vispgrädde. (Funkar utmärkt utan socker eller sötningsmedel). Servera till dina goda pannkakor.

Trevlig pannkakstorsdag!

IMG_9912

kidsroom.se använder cookies för att göra upplevelsen på sidan så bra som möjligt. Läs mer

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close