Supercool tavla med just ditt årtal. Var det när ni gifte er? Fick barn? Hundens födelseår? Eller var det när du äntligen slutade ditt energitagande jobb? Det är bara du som vet! Varför inte ett motiv för alla i familjen? Lägg till valfri text under. Det är snyggt med enbart årtalet också. Se exempel för inspiration.

20 % FAMILJERABATT
När du vill beställa fler årtal till tex. hela familjen (eller för alla dina hundar) av motivet ”Year” så får du 20 % rabatt! Ange koden ”Familj” i kassan så räknas summan av. Gäller vid köp av minst tre stycken motiv och t.o.m. 151231.

Year

kidsroom.se använder cookies för att göra upplevelsen på sidan så bra som möjligt. Läs mer

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close