En CEWE FOTOBOK är en riktig bok där dina egna favoritbilder och texter är tryckta direkt på bokens sidor. Kidsroom.se samarbetar med cewe!

Du skapar själv din bok med hjälp av vår gratis beställningssoftware som du laddar ner till din dator. Boken påminner om ett traditionellt fotoalbum. Dock blir en fotobok alltid precis som du vill ha den – du sätter själv in bilder och texter, väljer design och bakgrunder, lägger till ramar och cliparts m.m. Klicka här för att läsa mer och skapa din fotobok.

kidsroom.se använder cookies för att göra upplevelsen på sidan så bra som möjligt. Läs mer

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close