Colorful illustrations and designs

Jag startade Kidsroom.se redan första gången 2009. Sedan fick webbutiken vila några år på grund av att frilansandet inom grafisk form och webbdesign tog den mesta av tiden. De senaste tre åren har jag jobbat som webbdesigner och producent på Gudrun Sjödén Design. Nu har jag startat igång webbutiken igen och det känns jättekul! Det här älskar jag! Och speciellt att ha kontakt med er på Instagram och facebook!

”Som en godispåse med en massa läckra färger och former där du kan lägga till ditt eget foto eller text och du får en helt personlig och unik tavla. Här hittar du ingen sparbössa i tenn till dopet – däremot färgrik, personlig och levande design.

Dessa motiv, blir alltid lika uppskattade! Illustrationerna från Karin Söderqvist och kidsroom.se är en inredningsdetalj som kommer att hänga i barnrummet många år framöver”.

Jag jobbar gärna med kontraster och lägger t.ex. in struktur i de tecknade illustrationerna. Det mesta inspirerar. Färger och former i naturen. Men naturligtvis har mina två barn inspirerat under åren.

 

signatur-hel-vit