Hemma hos mormor grönskar det som i en djungel. Hon säger att det beror på ”sommarvattnet” – men jag tror att det har en hel del med gröna fingrar att göra också : ). Man lämnar ifrån sig kameran en stund och tillbaka kommer otroligt vackra bilder! Det ser ut som att min minsta kille i familjen följer i mammas fotspår och ser detaljer, kanske en blivande fotograf? Kolla in färgerna och skärpan. Och naturens former har alltid inspirerat mig till det jag skapar. Mormor är också en skapande kraft. Här har hon t.ex. gjutit ett fågelbad med hjälp av rabarberblad. Jag ska ta reda på hur hon gjorde och lägger ut det här på bloggen.

fågelbad med hjälp av rabarberblad fotoservice cewe fotoservice cewe

Wow! Vilken skärpa! Vilka krispiga blad! Det är en konst att stå så här stilla utan stativ. Intresserad av vad jag fotar?
Då kan du se mer på Artgraphic.

Alla dina favoritbilder i sommar kan du förstora på en mängd olika material genom Kidsrooms fotoservice i samarbete med CEWE.