Professionell inramning i vitt, svart och ek.

Till motiven som är i formaten 30×30, 30×40, 40×50, 50×70 och 70×100 cm kan du välja till en professionell galleriinramning i tre utföranden: vit, svart och ek. Ramens profil har en höjd och bredd på 20×15 mm. Ramarna levereras med 2 mm tavelglas och upphängning är förmonterad på backstycket.

Kidsroom´s motiv printas på Hahnemühle Fine Artpapper (om det inte står annat under produktinformationen).
Hahnemühle Fine Art har en slät yta och ”bright white” bas som ger en god färgåtergivning. Papperet har en ytvikt på 210 gram.

Motivet monteras på en syrafri foamskiva innan inramning för att papperet ska hållas slät i ramen annars riskerar de att bli vågiga p.g.a. naturliga förändringar i luftfuktighet och temperatur.

Tryck dina bilder på trä!

Tryck dina bilder på trä!

Det finns inte ett mer rustikt sätt att presentera dina bilder på. Här blir nämligen dina bilder tryckta direkt på trä. Detta naturligt växande råmaterial har några helt omisskännliga årsringar och färgtemperaturer. Maritima bilder passar därför speciellt bra till denna fotoprodukt. Övergångarna mellan komponenterna ger dina bilder helt unika karaktärsdrag på träet. På baksidan ser en diagonal regel till att det blir stabilt. Cewe erbjuder dig nio olika format. Du kan beställa en bild på trä i storlekar från 20×20 cm till 80×80 cm. Väggupphäng inkluderat, så att bilden är enkel att hänga upp. Klicka här för att läsa mer och beställa.

Om Karin och kidsroom.se

Jag heter Karin och jag jobbar inom grafisk form, webbdesign & produktion, foto, illustration och driver företaget artgraphic sedan 2003. Jag är mamma till fyra fina pojkar (räknar in hundarna Ceasar och Newton i den skaran också) som har inspirerat mig till alla fina barnmotiv genom åren. Kidsroom.se startades 2009.

I den här bloggen vill jag dela med mig av allt som inspirerar mig till att jobba med kidsroom.se och mitt brinnande intresse för färg och form.